Ζυθοποιία χρησιμοποιεί ούρα που συλλέχθηκαν σε φεστιβάλ μουσικής

H Pisner κυκλοφόρησε ήδη στην αγορά!

10/05/2017 @ 11:45

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μια ζυθοποιία από τη Δανία χρησιμοποίησε 50.000 λίτρα ανθρώπινων ούρων, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο φεστιβάλ Roskilde, για να φτιάξει την καινούργια της μπύρα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το Συμβούλιο Γεωργίας και Τροφίμων της χώρας ενέκρινε την ανακύκλωση μπύρας, με τον ζυθοποιό Norrebro Bryghus να εκμεταλλεύεται την απόφαση χρησιμοποιώντας σα λίπασμα των χωραφιών όπου καλλιεργείται το κριθάρι, ανθρώπινα ούρα αντί για τα συνηθισμένα παρασκευασμένα συστατικά.

Η νέα μπύρα, εύλογα, ονομάστηκε …Pisner και ο παραγωγός της δήλωσε υπερασπιζόμενος το νέο του ρόφημα:

«Προφανώς και αν θύμιζε τη γεύση των ούρων θα την απέσυρα. Η νέα μπύρα είναι εξαιρετικής ποιότητας».

Δείτε εδώ το σχετικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η εν λόγω ζυθοποιία.

  • SHARE
  • TWEET