Lars Ulrich: «Δε βρίσκω το λόγο γιατί να μη μπορούν οι Metallica να παίζουν για χρόνια»

«Εγκεφαλικά θα μπορούσαμε να το κάνουμε για 100 ακόμα χρόνια», αναφέρει ο ντράμερ

31/08/2016 @ 12:13

Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich, δήλωσε πως αν και τα μέλη της μπάντας έχουν «πενηνταρίσει», δεν τους βλέπει να βγαίνουν στη σύνταξη σύντομα.

«Το μόνο άγνωστο στοιχείο είναι η φυσική κατάσταση. Αν τα χέρια, τα πόδια, τα γόνατα, οι ώμοι, οι αυχένες παραμείνουν άθικτοι, δεν υπάρχει κάποιος αποτρεπτικός λόγος που να μας επιβάλλει να μη συνεχίσουμε για μεγάλο, ακόμα, χρονικό διάστημα», ανέφερε ο Ulrich σε σχετική ερώτηση.
 
Όταν η συζήτηση πήγε σε συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones, οι οποίοι συνεχίζουν να «ανεβαίνουν στη σκηνή» σε προχωρημένη ηλικία αποδίδοντας πολύ καλά, ο Ulrich έγινε σκεπτικός: «Λατρεύω τους Rolling Stones! Απλώς αυτό που κάνουν οι Metallica είναι αρκετά πιο απαιτητικό όσον αφορά την ενέργεια που χρειάζεται. Αν το σώμα σου δε μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν τότε είναι καλύτερο να μην το κάνεις καθόλου. Εγκεφαλικά θα μπορούσαμε να το κάνουμε για 100 ακόμα χρόνια».

Να θυμίσουμε πως το πρώτο single "Hardwired" από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ των Metallica, "Hardwired… To Self-Destruct", έχει ήδη κυκλοφορήσει. Ο δίσκος θα βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 18 Νοεμβρίου.

  • SHARE
  • TWEET