40 χρόνια Toto με best-of συλλογή και νέα τραγούδια

Το "40 Trips Around The Sun" περιλαμβάνει τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια

15/11/2017 @ 18:50

Οι Τoto σκοπεύουν να γιορτάσουν του χρόνου την 40η επέτειο του πρώτου τους άλμπουμ, ξεκινώντας με μια καινούρια best of συλλογή υπό τον τίτλο "40 Trips Around The Sun", η οποία θα περιλαμβάνει και τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Η κυκλοφορία του αλμπουμ, στις 9 Φεβρουαρίου, συμπίπτει με την παγκόσμια περιοδεία της μπάντας, που ξεκινάει στις 11 Φεβρουαρίου από το Ελσίνκι. Θα κυκλοφορήσει επίσης ένα limited edition box set που θα περιέχει remastered εκδοχές των άλμπουμ της μπάντας, όπως επίσης και ακυκλοφόρητο υλικό, συμπεριλαμβανομένων κομματιών που ηχογραφήθηκαν την περίοδο 1981-84 με τους εκλιπόντες Jeff και Mike Porcaro.

«Ακόμα υπάρχουμε και είμαι περήφανος για αυτό», δήλωσε ο Steve Lukather στο Billboard. «Δεχτήκαμε κάθε χτύπημα. Ανεβαίνουμε ένα γυάλινο βουνό με βουτυρωμένα πόδια εδώ και 40 χρόνια. Δεν ηρεμήσαμε ποτέ· Βασικά, κάναμε το ακριβώς αντίθετο. Ξεκινήσαμε την ίδια εποχή με τους Sex Pistols, και η σύγκριση ήταν άδικη. Μόνο και μόνο επειδή ήμασταν "studio" μουσικοί και διαβάζαμε τα μέρη μας... Από πότε είναι μειονέκτημα να είσαι καλός σε ό,τι κάνεις;»

Το "40 Trips Around The Sun" θα περιέχει μεγάλες παλιές επιτυχίες όπως τα "Africa", "Rosanna", "Hold The Line", "I'll Supply The Love".

«Γράψαμε τα καινούργια κομμάτια από την αρχή, μόνο εμείς οι τέσσερις σε ένα δωμάτιο», δηλώνει ο Lukather. «Τα γράψαμε, τα ηχογραφήσαμε, παίξαμε τα πάντα μαζί. Το καινούργιο μας κομμάτι, το "Αlone", είναι θετικό και εντελώς αντίθετο του ονόματος του. Μιλάει για το να μεγαλώνεις μαζί με κάποιον, αλλά είναι δυναμικό».

Οι εορτασμοί για την 40η επέτειο περιλαμβάνουν μια guest εμφάνιση του συγκροτήματος στο "Family Guy", όπως επίσης και την έκδοση της βιογραφίας του Lukather, "The Gospel According To Luke".

  • SHARE
  • TWEET