Τα 5 αγαπημένα διαδικτυακά παιχνίδια στη Μουσική Βιομηχανία

Φρουτάκια Jimi Hendrix, Guns N' Roses ή Motorhead;

18/08/2016 @ 11:25

Σίγουρα όταν μιλάμε για μουσική και διασκέδαση δεν θα μπορούσαμε να τα ξεχωρίσουμε μιας και τα δύο μαζί φέρνουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων και μια γαλήνη, αναφορικά με τη μουσική, ή μια αναζωογόνηση όπως είναι η διασκέδαση. Βέβαια, ο τρόπος που διασκεδάζει ο καθένας είναι διαφορετικός και για αυτό το λόγο πολλοί όσοι ασχολούνται ή τους αρέσει η μουσική προσπαθούν να παίρνουν μέρος σε παιχνίδια που έχουν άμεση σχέση με αυτή. Μέσα από το άρθρο αυτό θα δούμε ποια είναι πέντε αγαπημένα διαδικτυακά παιχνίδια που παίζουν όσοι ασχολούνται με τη μουσική ή τους αρέσει η μουσική.

Τα 5 online παιχνίδια γύρω από τη μουσική

Σίγουρα πολλά από αυτά στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ γνωστά, μιας και η έρευνα που διεξήγαγε αμερικανικό ινστιτούτο έλαβε υπ' όψιν τα αποτελέσματα ερευνών πάνω στους Αμερικανούς αλλά και τους Καναδούς. 

1. Up Beat. Πρόκειται για ένα online παιχνίδι που θα το βρούμε σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά ροής και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μουσική. 

2. Jimi Hendrix Κουλοχέρης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο ανήκει σε αυτά του διαδικτυακού τζόγου και για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το παιχνίδι αυτό μαζί με το επόμενο έχει κάνει μεγάλο πάταγο μιας και πρόκειται για ένα φρουτάκι, που η ίδια η οικογένεια του κιθαρίστα έχει δώσει τα πλήρη δικαιώματα για να δημιουργηθεί. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η μουσική που έχει το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του, μιας και ακούγονται όλα τα γνωστά τραγούδια του μεγαλύτερου, ίσως, κιθαρίστα όλων των εποχών. 

3. Karaoke Resort. Σίγουρα, τα παιχνίδια καραόκε είναι εξαιρετικά. Πόσο μάλλον όταν αυτά είναι διαδικτυακά, καθώς από την άνεση του σπιτίου σου μπορείς να τραγουδήσεις το αγαπημένο σου κομμάτι. Έτσι και το Karaoke Resort πρόκειται για ένα παιχνίδι karaoke που σίγουρα θα λατρέψετε. 

4. Guns N' Roses Κουλοχέρης. Έρχεται από την ίδια εταιρία, την NetEnt, άλλο ένα παιχνίδι για τον διαδικτυακό τζόγο. Ο κουλοχέρης αυτός είναι, όπως και αυτός του Jimi Hendrix, γεμάτος μουσική, solo από τον Slash αλλά και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του group. Οφείλουμε εδώ να τοποθετηθούμε και να αναφέρουμε ότι και τα δύο παιχνίδια λανσαρίστηκαν μέσα στο 2016 και έχουν κάνει πάταγο. Αποτελούν μέρος μιας Τριλογίας, η οποία το Σεπτέμβριο του 2016 θα ολοκληρωθεί με το τρίτο παιχνίδι, που θα ονομάζεται Motorhead, ενώ σημαντικό είναι το κομμάτι ότι και τα τρία αποτελούν δωρεάν κουλοχέρηδες, για να μπορέσετε να τα γνωρίσετε ανώδυνα και ακόμα καλύτερα.

5. Music Quizzes. Θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε πολλά διαφορετικά παιχνίδια, αλλά δεν θα το κάνουμε, καθώς κάθε χρόνο έχουμε και από ένα μουσικό κουίζ που στην αρχή απλά ξεκινάμε χαλαρά και στη συνέχεια ξεχνάμε να σταματήσουμε. 

Η λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια θα μπορούσε να είναι και Τop10, αλλά δεν το κάναμε μιας και έτσι θα κουραζόσασταν. Μέσα σε επόμενο άρθρο, όμως, ίσως δούμε ποια είναι εκείνα τα application που χρησιμοποιούν περισσότερο, τόσο οι μουσικόφιλοι, όσο και αυτοί που παράγουν μουσική.

  • SHARE
  • TWEET