Tony Iommi: «Το κενό που άφησε ο Dio είναι τεράστιο»

Ο χαρισματικός κιθαρίστας αναπόλησε τις ικανότητες του θρυλικού frontman

14/02/2018 @ 14:25

Ο Τοny Iommi των Black Sabbath, μίλησε για την Ronnie James Dio εποχή του συγκροτήματος και σχολίασε το άλμπουμ "The Devil You Know" των Heaven & Hell.

«Συχνά ο κόσμος με ρωτάει για τα άλμπουμ της Dio εποχής. Το "The Devil You Know" πήγε πολύ καλά, όπως επίσης και η περιοδεία που κάναμε. Ήταν πολύ στενάχωρο όταν μάθαμε ότι ο Dio ήταν άρρωστος.

Θυμάμαι ότι τον πήρα στα γενέθλια του, αφότου μάθαμε ότι αρρώστησε, για να του ευχηθώ και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τα γενέθλια του από εδώ και πέρα. Χωρίς αυτόν, υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη μουσική.

Είχε ανεπανάληπτη φωνή, δεν χρειαζόταν καν προθέρμανση. Είχε διαφορετικό σύστημα από τους άλλους. Με τον Ronnie θα μπορούσαμε να ήμασταν έξω για ένα ποτό και να το άφηνε στη μέση για να ανέβει κατευθείαν στη σκηνή, χωρίς ζέσταμα και θα τραγουδούσε όπως κάθε φορά, σαν σούπερ ήρωας.

Και είμαι σίγουρος ότι το κενό που άφησε είναι μεγάλο... Υπάρχουν καταπληκτικοί τραγουδιστές εκεί έξω, αλλά ο Ronnie ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους.»

Στο μεταξύ, η χήρα του Ronnie James Dio επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ακυκλοφόρητα κομμάτια του θρυλικού κοντού.

  • SHARE
  • TWEET