«Πάντα αγαπούσα τη μουσική των AC/DC και των Mοtley Crue απομονώνοντάς την όμως από…»

Ο Tom Morello των Prophets Of Rage διαχωρίζει τη μουσική από τις πεποιθήσεις

28/11/2017 @ 13:03

Σε τελευταία του συνέντευξη ο Tom Morello ανέφερε πως δεν είναι απίθανο ένας μουσικόφιλος να λατρεύει τη μουσική μιας μπάντας, απομονώνοντάς την από τη στάση ζωής, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις των δημιουργών της.

«Πάντα αγαπούσα τη μουσική των AC/DC και των Mοtley Crue, διαχωρίζοντάς την, όμως, από τον μισογυνισμό και το σατανιστικό κομμάτι που προωθούσαν». 

Συνεχίζοντας το σκεπτικό του ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine, των Audioslave και των Prophets Of Rage, χρησιμοποίησε το παράδειγμα της φιλίας του με τον Kid Rock (υποστηρικτής των Ρεπουμπλικάνων) και τον Ted Nugent (γνωστός για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του για την ομοφυλοφιλία). 

«Είμαι fan της μουσικής του Ted Nugent αλλά και του Kid Rock και παράλληλα τους θεωρώ φίλους μου. Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνούμε κάθετα αλλά παρ’ όλα αυτά νιώθω υπερήφανος που τους γνωρίζω». 

Και ολοκληρώνοντας:

«Δε χρειάζεται να ασπάζεσαι απόλυτα τις απόψεις των Rage Against The Machine για να ακούσεις τη μουσική τους. Το ίδιο, σίγουρα, συμβαίνει και με τους Prophets Of Rage. Υπάρχει χώρος για όλους στην αρένα των live εμφανίσεών μας».

  • SHARE
  • TWEET