Το μικρότερο τραγούδι στο νέο άλμπουμ των Tool θα είναι 12 λεπτά

Αφού δεν μας τα λένε οι ίδιοι, τα μαρτυράει ο Buzz Osborne

29/06/2016 @ 22:05

Με δήλωσή του στο Team Rock, ο ηγέτης των Melvins, Buzz Osborne, αποκάλυψε πως ο κιθαρίστας των Tool, Adam Jones, του έχει εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα σχετικά με τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του "10,000 Days".

Συγκεκριμένα, ο Buzz Osborne αποκάλυψε πως στον νέο δίσκο των Tool δεν θα υπάρχει κομμάτι κάτω από 12 λεπτά, καθώς επίσης και πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι ηχογραφήσεις. Μάλιστα, είπε πως τα κομμάτια που έχουν ήδη γραφτεί, είναι ...κάθε άλλο παρά radio-friendly.

Σχολιάζοντας την δισκογραφία των Melvins, όταν η κουβέντα έφτασε στο "Stoner Witch" του 1994 ο Osborne είπε: «Νομίζω ότι ήταν η μεγαλύτερη διάρκεια που περάσαμε ποτέ στο στούντιο. 19 μέρες. Για εμάς, είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Προφανώς, μπάντες σαν τους Tool περνούν έξι μήνες δουλεύοντας πάνω στους δίσκους τους -και τους πήρε δέκα χρόνια να φτιάξουν τον καινούργιο. Και, φαντάσου, δεν έχουν ξεκινήσει καν τις ηχογραφήσεις. Ο Adam μου είπε πως το πιο μικρό κομμάτι πάνω στο οποίο δουλεύουν έχει διάρκεια 12 λεπτά. Τέλος πάντων, το "Stoner Witch" ήταν φοβερό...»

Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο, ο Adam Jones είχε δηλώσει:

«Έχουμε πολύ υλικό. Το δυνατό μας σημείο είναι το τζαμάρισμα. Όταν βρισκόμαστε μαζί, έτσι περίπου δουλεύουμε, ξέρεις, τζαμάρουμε και μετά λέμε "ουάου, αυτό ταιριάζει πολύ με αυτό" και μετά μπλέκουμε αυτά τα δύο και βλέπουμε αν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί.»

  • SHARE
  • TWEET