Το Rocking σε στέλνει στη συναυλία των 8 έως 2

Πέντε διπλές προσκλήσεις σας περιμένουν για τη συναυλία του Σαββάτου στο KooKoo.

20/04/2017 @ 11:32

Μετά την επανένωση που σκόρπισε χαρά στις ορδές των θαυμαστών τους, έφτασε η ώρα το πραγματικά καλά (και καλώς) κρυμμένο μυστικό της ελληνόφωνης ροκ σκηνής να αποκαλυφθεί ζωντανά σε ένα μεγάλο live που θα αφήσει εποχή!

Οι 8 έως 2 με τη βοήθεια κάποιων άγνωστων φίλων τους όπως του Δημήτρη Καρρά και της Μπέλα Κασίμη (Πυξ-Λαξ), των οποίων θα προσπαθήσουν να σώσουν τις καριέρες και να κάνουν γνωστούς στο πανελλήνιο, θα εμφανιστούν για μια και σίγουρα μοναδική φορά στο Kookoo (Ιάκχου 17, Γκάζι) στις 22 Απριλίου!


To Rocking σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με commtent το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.


Μαζί τους για να κλέψουν λίγη αστρόσκονη οι Full Body Massage που με χαμηλωμένους ενισχυτές, αποσυνδεδεμένα μικρόφωνα και μηδαμινό φωτισμό θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν το πολύ μικρό σε διάρκεια hard rock πρόγραμμά τους.

Οι 8 εως 2 σας περιμένουν όλους στο Kookoo στις 22 Απριλίου, εκεί γύρω στις 22:00, δηλαδή καλές έντεκα σύμφωνα με την ελληνική συναυλιακή παράδοση. Να είστε εκεί! Δηλώνετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Θα ακολουθήσει dj set για το προσωπικό του μαγαζιού από τους GSiadis και Αντώνη Μουστάκα μιας και μετά την εμφάνιση των 8 εως 2 ο κόσμος θα αποχωρήσει τρέχοντας... από ενθουσιασμό. Ολες οι πληροφορίες από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET