Ο Tim Lambesis των As I Lay Dying ζητάει 35 εκατομμύρια δολάρια επειδή μεγάλωσε το στήθος του

Η μήνυση έγινε κατά της ιατρικής ομάδας των φυλακών

24/09/2016 @ 22:02

Ο φυλακισμένος τραγουδιστής και ιθύνων νους της διάσημης αμερικάνικης metalcore μπάντας, As I Lay Dying, κινείται δικαστικά εναντίον της ιατρικής ομάδας των φυλακών, ζητώντας 35 εκατομμύρια δολάρια επειδή μεγάλωσε το στήθος του!

Ο Tim Lambesis έχει καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλάκιση επειδή σχεδίαζε να σκοτώσει τη σύζυγό του. Σε νομικά έγγραφα που αποκαλύπτει το Loudwire, ο Lambesis ισχυρίζεται πως «γιατρός, ψυχολόγος και νοσοκόμος στις φυλακές Vista και George F. Bailey του San Diego ενήργησαν με εκούσια αδιαφορία στις σοβαρές ιατρικές του ανάγκες τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2014, αρνούμενοι να του δώσουν τα φάρμακα που του είχε γράψει ο γιατρός πριν την φυλάκισή του».

Σύμφωνα με το CaseText, το φάρμακο είναι η αναστροζόλη, η οποία καταπολεμά τα συμπτώματα που προκύπτουν όταν κάποιος σταματάει τα αναβολικά στεροειδή.

Ο Lambesis λέει πως επειδή του αρνήθηκαν τα φάρμακα για δέκα ημέρες υπέστη «ραγδαία αυξανόμενο τρόμο» καθώς «αναλογιζόταν την πιθανότητα να αυξηθεί το αντρικό του στήθος». Τώρα πια ισχυρίζεται πως πάσχει από γυναικομαστία, δηλαδή σημαντική αύξηση του μεγέθους του στήθους, η οποία προκλήθηκε επειδή δεν πήρε τα φάρμακα όταν έπρεπε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Loudwire, παρόλο που απορρίφθηκε η αίτησή του για αποζημίωση εξαιτίας του «ψυχολογικού τρόμου», το περιστατικό της ιατρικής άρνησης βοήθειας θα εκδικαστεί στις 8 Αυγούστου 2017.

Μετά τη φυλάκιση του Lambesis, τα υπόλοιπα μέλη των As I Lay Dying σχημάτισαν τους Wovenwar.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες του Lambesis πριν και μετά τη χρήση στεροειδών (και οι δύο πριν την φυλάκιση).

Tim Lambesis Steroids

  • SHARE
  • TWEET