Πρώτο single για τους Obsessed μετά από 20 χρόνια (audio)

Επιστρέφουν με νέα μουσική και νέο άλμπουμ…

01/12/2016 @ 13:22

O Scott "Wino" Weinrich έχει επιχειρήσει την επανασύνδεση των Obsessed αρκετές φορές από τη στιγμή που η μπάντα διαλύθηκε το 1986. Το 2012 ήταν η τελευταία φορά που το stoner metal συγκρότημα από την Αμερική επαναδραστηριοποιήθηκε, αλλά όπως ο χρόνος έδειξε αυτό συνέβη μόνο για μερικά gigs.

Αυτή τη φορά όμως, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει ο "Wino", οι Obsessed επιστρέφουν πραγματικά, με νέα μουσική και νέο άλμπουμ.

Σήμερα δίνουν στη δημοσιότητα το νέο υλικό της μπάντας μετά από δυο δεκαετίες. Πρόκειται για μια επανεκτέλεση του single "Sodden Jackal"(1983), που πλέον φέρει τον τίτλο "Sodden Jackyl" και ακούγεται σαφώς πιο «heavy» από την original version.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

«Το "Sodden Jackyl" είναι μια πρώτη γεύση το νέου υλικού που θα ακολουθήσει. Ο Weinrich συνεργάστηκε με τον Brian Constantino και τον Dave Sherman από τους Planet Caravan για τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ, "Sacred", το οποίο θα κυκλοφορήσει την προσεχή άνοιξη. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο Sherman εγκατέλειψε το project, με τον Bruce Falkinburg και τη Sara Seraphim να τον αντικαθιστούν, δημιουργώντας για πρώτη φορά ένα τετραμελές σχήμα. Τον επόμενο χρόνο αναμένεται να περιοδεύσουν στα πλαίσια της προώθησης του νέου δίσκου».

Ακούστε εδώ το "Sodden Jackyl".

  • SHARE
  • TWEET