Steven Wilson: «Μηδαμινές οι πιθανότητες επανένωσης των Porcupine Tree»

Υπερήφανος για την δισκογραφία της μπάντας αλλά...

16/03/2018 @ 13:59

Όταν η συζήτηση, κατά τη διάρκεια παλαιότερων συνεντεύξεών του Steven Wilson πήγαινε στους Porcupine Tree, ο χαρισματικός συνθέτης απέφευγε δηλώνοντας πως δεν υπήρχε κάτι νεότερο, άξιο αναφοράς.

Σε πρόσφατη, ξεκάθαρη ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχουν πιθανότητες επανένωσης και επιστροφής της μπάντας, ο Wilson απάντησε:

«Για να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν μου αρέσει να επιστρέφω στο παρελθόν και πάντα επιλέγω να προχωρώ μπροστά. Με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με καινούργια πράγματα και να δουλεύω με διαφορετικούς ανθρώπους. Θέλω να εξερευνώ διάφορα είδη μουσικής. Έτσι λοιπόν, μια επιστροφή στους Porcupine Tree θα ήταν ένα άσχημο πισωγύρισμα για εμένα».

Συνεχίζοντας:

«Νιώθω υπερήφανος για τη δισκογραφία του συγκροτήματος και πάντα θα υπάρχει στη διάθεση των ενδιαφερομένων. Είναι όμως ένα κεφάλαιο που έχει τελειώσει. Κάναμε 10 άλμπουμ μέσα σε 15 χρόνια. Νομίζω πως όταν σταματήσαμε ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή στο στούντιο και ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ ο Wilson ανέφερε:

«Ήδη γράφω καινούργια μουσική. Έκανα ένα διάλειμμα μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ (σ.σ. "To The Bone"). Βέβαια δεν περιμένω και πολλά από τον εαυτό μου αυτόν τον χρόνο λόγω της περιοδείας. Είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι "στο δρόμο" και να γράφεις παράλληλα. Λογικά θα ξαναμπώ στο στούντιο στα μέσα του 2019».

  • SHARE
  • TWEET