H επιστροφή του Steve Perry μετά από 20 χρόνια απουσίας

Νέο κομμάτι και άλμπουμ από τον πρώην frontman των Journey

20/08/2018 @ 15:02

O πρώην frontman των Journey, Steve Perry, επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από δυο δεκαετίες αποστασιοποίησης, δίνοντας στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας του σόλο δουλειάς

Το "Traces" κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου, περιλαμβάνοντας 9 νέες συνθέσεις του καλλιτέχνη, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου single, "No Erasin".

Μιλώντας για την επιστροφή του ο Perry εξηγεί:

«Το να βάλεις 30 χρόνια σε 10 τραγούδια είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία. Ξεκίνησα να γράφω αυτά τα κομμάτια σκεπτόμενος πως θα είμαι ο μόνος που θα τα ακούσει. Αυτό σου δίνει την απόλυτη δημιουργική ελευθερία».

Συνεχίζοντας:

«Πριν από αρκετά χρόνια εξαφανίστηκα από το προσκήνιο. Υπήρξαν αρκετοί οι λόγοι αλλά ο βασικός ήταν το ότι έχασα, ξαφνικά, την αγάπη μου για την μουσική. Πέρασε αρκετός καιρός ώσπου μια μέρα άρχισα να δουλεύω μερικές ιδέες που είχα. Το ένα τραγούδι με οδήγησε στα υπόλοιπα και με αυτό τον τρόπο επέστρεψε και το ενδιαφέρον μου για την μουσική. Έπειτα συνάντησα τον έρωτα. Η αγαπημένη μου Kellie (Nash) μου έδωσε ζωή. Την έχασα τον Δεκέμβριο του 2012. Πέθανε από καρκίνο στο στήθος. Είναι όμως καλύτερα να αγαπάς και να χάνεις το αγαπημένο σου πρόσωπο από το να μην έχεις αγαπήσει ποτέ».

Και καταλήγοντας:

«Ξεκίνησα να γράφω το "Traces" τον Μάιο του 2015. Αυτά τα κομμάτια είναι πολύ προσωπικά και ιδιαίτερα»

Δείτε εδώ το video του "No Erasin".

Το tracklist του "Traces":

1. No Erasin’
2. We’re Still Here
3. Most Of All
4. No More Cryin’
5. In The Rain 
6. Sun Shines Gray 
7. You Belong To Me 
8. Easy To Love 
9. I Need You
10. We Fly 

  • SHARE
  • TWEET