Οι Soundgarden προαναγγέλουν την κυκλοφορία νέου άλμπουμ

Ο κιθαρίστας, Kim Thayil, αναφέρει πως ήδη υπάρχουν 12 κομμάτια

28/09/2016 @ 11:26

Ο κιθαρίστας των Soundgarden, Kim Thayil, δηλώνει πως το υλικό που έχει ηχογραφηθεί για το επόμενο άλμπουμ χαρακτηρίζεται από την ωριμότητα και την εμπειρία που πλέον έχουν τα μέλη του συγκροτήματος.

Επιμένει, παράλληλα, πως παρ’ όλο το διάλειμμα των δεκατριών χρόνων που έκανε το συγκρότημα, οι σχέσεις των μελών της μπάντας είναι εξαιρετικές.

Οι Soundgarden επανενώθηκαν το 2010 και κυκλοφόρησαν το 6ο δίσκο τους, "King Animal", δυο χρόνια αργότερα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Thayil αναφέρει:

«Όπως άλλωστε σε κάθε σχέση μεταξύ ανθρώπων, μετά από ένα χρονικό διάστημα έρχεται ο χωρισμός. Εμείς όμως παρ’ όλο που τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους, κρατήσαμε την επαφή μεταξύ μας, συνεχίζοντας  να μοιραζόμαστε τους ίδιους κοινωνικούς κύκλους και κοινούς φίλους».

Και συνεχίζει: «Ήταν θέμα θέλησης η επαναδραστηριοποίηση των Soundgarden. Η ωριμότητα και η εμπειρία λειτουργούν πλέον ευεργετικά για εμάς».

Καταλήγοντας ο lead κιθαρίστας των Soundgarden μιλάει για την επόμενη δουλειά του συγκροτήματος: «Το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρεθήκαμε αρκετές φορές για να τζαμάρουμε, να συνθέσουμε κομμάτια, να ανταλλάξουμε ιδέες και να τις ηχογραφήσουμε. Έχουμε πλέον demos για περίπου 12 κομμάτια. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε, όσο επιτρέπει το πρόγραμμα του καθενός μας και τον επόμενο χρόνο θα μπούμε στο στούντιο».

  • SHARE
  • TWEET