Οι Solarmonkeys επιστρέφουν με νέο τραγούδι!

Ακούστε το άρτι αφιχθέν "In Repentance"

27/06/2019 @ 15:40

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο album "Payblack" (The Sound of Everything) που είχε δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στην εγχώρια αγγλόφωνη ροκ σκηνή, το Αθηναϊκό ροκ κουαρτέτο των Solarmonkeys επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, που όπως φαίνεται σημαίνει και την επανδραστηριοποίηση τουσχήματος, γεγονός που άλλωστε μαρτυρούν και οι επερχόμενες φεστιβαλικές ζωντανές εμφανίσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "In Repentance", και βρίσκει την μπάντα στην πιο ώριμη μέχρι στιγμής φάση της.

Ακούστε το εδώ:

Το ίδιο το συγκρότημα λέει για το τραγούδι:

«Η εικόνα ενός ανθρώπου που κάθεται στο παράθυρο του και παρακολουθεί τον κόσμο να αλλάζει, μας ενέπνευσε εν πρώτεις στην δημιουργία του "In Repentance". Κοινωνική κρίση, δυστοπία σε όλα τα επίπεδα, θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες να αλλάζουν το πρόσωπο της γης, επηρεάζοντας τις ζωές όλων μας, κι όλα αυτά σε ένα ντετερμινιστικό σύμπαν, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις πολύ αδύναμος και παγιδευμένος σε μία στιγμή. Αυτός είναι δυστυχώς ο κόσμος μας και θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που έχουμε ως καταφύγιο την μουσική, είτε σαν ακροατές, είτε σαν δημιουργοί».

Το “In Repentance” ηχογραφήθηκε στο City Studio της Αθήνας, σε παραγωγή και μίξη του Γιάννη Λαμπρόπουλου, ενώ το mastering πραγματοποιήθηκε στα Grindhouse Studios από τον Γιώργο Μπόκο. Το artwork που το συνοδεύει, είναι μια δημιουργία του Bewild Brother.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς των Solarmonkeys, όμως οι ίδιοι
αναφέρουν πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Υπενθυμίζουμε το προσεχές συναυλιακό πρόγραμμα των Solarmonkeys, που όπως φαίνεται έχουν επανέλθει στην ενεργό δράση με ιδιαίτερη όρεξη και δυναμισμό:

• 30/6 - Under the Sun Rock Festival / Αλεποχώρι
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/672059416559626

• 26/7 - Λελέκιος Φιέστα / Ναύπλιο
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/2413519058670213

• 3/8 - PrePost Festival / Πρέβεζα
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/1264181110395820

Μείνετε συντονισμένοι στο rocking.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς εξελίξεις:

• Facebook: https://www.facebook.com/solarmonkeys

• Instagram: https://www.instagram.com/solarmonkeys

  • SHARE
  • TWEET