Οι Skyclad επιστρέφουν στην χώρα μας για συναυλίες

Με νέο δίσκο και έναν παλιό γνώριμο αναμένονται οι πρωτοπόροι του folk metal

06/12/2016 @ 21:42

Τρία περίπου χρόνια μετά τις τελευταίες τους συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Skyclad πρόκειται να επισκεφθούν και πάλι την χώρα μας.

Οι πρωτοπόροι του folk metal θα εμφανισθούν την Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, στο Eightball την Θεσσαλονίκης και την Παρασκευή 21 Απριλίου στην Αθήνα και το Κύτταρο Live Club.

Το κενό ανάμεσα στις δύο ημερομηνίες αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για προγραμματισμό και άλλης συναυλίας επί ελληνικού εδάφους.

Όσον αφορά τα εισιτήρια και τα support σχήματα, μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι για την συναυλία της Θεσσαλονίκης τα πρώτα εκατό εισιτήρια θα κοστίζουν 12 Ευρώ και τα υπόλοιπα 15 Ευρώ.

Οι Βρετανοί αυτό το διάστημα βάζουν τις τελευταίες πινελιές στον νέο τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017 μέσω της γαλλικής εταιρείας Listenable Records.

Αξιοσημείωτο γεγονός, τέλος, αποτελεί η επιστροφή του lead κιθαρίστα Dave Pugh, γνώριμου στους οπαδούς της μπάντας για την συμμετοχή του στα σπουδαία άλμπουμ "A Burnt Offering For The Bone Idol", "Jonah's Ark", "Prince Of The Poverty Line" και "The Silent Whales Of Lunar Sea", κατά την περίοδο 1992-1995.

  • SHARE
  • TWEET