Ο πιο σκληρός και πιο πολύπλοκος δίσκος των Pain Of Salvation

Ο Daniel Gildenlow ονόμασε το έτος 2016 "Garbo" και ετοιμάζει δύο κυκλοφορίες για φέτος

16/01/2016 @ 08:30

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Pain Of Salvation αποκάλυψαν ότι ηχογραφούν τον επερχόμενο δίσκο τους.

«Επιτέλους ήρθε το 2016!

Καλωσορίσατε στη νέα χρονιά των Pain Of Salvation, την οποία έχω αποφασίσει να ονομάσω "Garbo". Τον τελευταίο καιρό ήμασταν φειδωλοί σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις για τα σχέδιά μας, αλλά ως καθυστερημένο δώρο Χριστουγέννων, θα σας μπάσουμε λίγο στον μυστικό, πολύ απασχολημένο κόσμο μας:

Ας το αποκαλύψουμε - είμαστε στο στούντιο αυτήν τη στιγμή, ηχογραφώντας εδώ και δύο εβδομάδες το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μας. Και όχι σε ένα οποιοδήποτε στούντιο με έναν οποιοδήποτε παραγωγό. Είμαστε στο Dugout Studio με τον φοβερό παραγωγό Daneil Bergstrand (Meshuggah, In Flames κ.α.) ο οποίος ήταν η πρώτη μας επιλογή για την ηχογράφηση και ήταν, επίσης, ενθουσιασμένος που θα δούλευε μαζί μας. Θα ανεβάζουμε σκέψεις, εικόνες και νέα μας σχετικά με αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες για να σας κρατάμε σε εγρήγορση. Εξάλλου, είστε η αγαπημένη, μεγάλη μας οικογένεια.

Πέρα από τα παραπάνω, ενώσαμε πρόσφατα τις δυνάμεις μας με την Glassville Music για το management και το κλείσιμο συναυλιών και σχεδιάζουμε τουλάχιστον δύο κυκλοφορίες για τη χρονιά, καθώς και ωραία περιοδεία. (ναι, ξέρουμε πως θέλετε να έρθουμε στην Βραζιλία!)

Η "Garbo" έφτασε και φαίνεται πως θα είναι η πιο φανταστική χρονιά όλων των εποχών.

Love and respect,

Daniel»

Σε απάντηση σε comment, αν ο δίσκος θα είναι επιστροφή στα παλιά, ο Gildenlow έγραψε:

«Θα είναι ο πιο βαρύς και πολύπλοκος δίσκος που έχουμε κάνει ποτέ, αν αυτό εννοείς ως επιστροφή στα παλιά.»

  • SHARE
  • TWEET