Το πρόγραμμα των δύο εμφανίσεων των Sisters Of Mercy στη χώρα μας

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

12/09/2019 @ 14:18

Οι θρυλικοί Sisters Of Mercy επιστρέφουν στη χώρα μας για δύο μεγάλες συναυλίες, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall (Αθήνα)! Ο βρυχηθμός της μεγάλης μηχανής θα ακουστεί ξανά!

Ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε η post punk σκηνή, με την επιβλητική παρουσία και τη βαριά μελαγχολική φωνή του Andrew Eldritch να δίνει από την αρχή το στίγμα τους, οι Sisters Of Mercy αποτελούν σημείο αναφοράς του σκοτεινού rock ήχου και της dark κουλτούρας, γενικότερα, παρότι έχουν κυκλοφορήσει μόλις τρία επίσημα studio albums.

Το πρόγραμμα των δύο συναυλιών

Πόρτες | Ταμείο 20:00
A.A. Williams 21:15
Sisters Of Mercy 22:30

H βρετανή συνθέτης και τραγουδίστρια A.A.Williams θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, ανοίγοντας τις δύο βραδιές. Η Williams συστήθηκε ήδη ως μια συνθέτρια ανθεμικών και παθιασμένων τραγουδιών.

Υπνωτικά φωνητικά, παραμόρφωση και μια αυτοπεποίθηση που σπάνια πλέον συναντάς σε νέους καλλιτέχνες, η Βρετανή υπόσχεται μια εμφάνιση αντάξια του hype και της υπόσχεσης που θα δούμε κάτι σπουδαίο στη χώρα μας, ακριβώς την ώρα που δημιουργείται.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / viva.gr / fuzzclub.gr / fixfactoryofsound.gr

Φυσικά σημεία / Αθήνα / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00) – Θεσσαλονίκη / στα καταστήματα Seven Spots, Wind.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET