"Siddhartha": Πενταπλή νέα κυκλοφορία από τον Billy Corgan με πολλές εκπλήξεις

Το vinyl set συνοδεύεται και από συνθεσάιζερ τσέπης

13/12/2016 @ 23:37

Το 2014, ο Billy Corgan έπαιξε ζωντανά ένα οκτάωρο αφηρημένο set αντλώντας έμπνευση από την νουβέλα του Hermann Hesse, "Siddhartha".

Το κείμενο, που χρονολογείται στα 1922, παρήγαγε -ως μέσο έμπνευσης- μάλλον παράξενα αποτελέσματα. Για τους θαυμαστές του τραγουδοποιού που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο event, ο Corgan ετοίμασε και κυκλοφορεί ένα πενταπλό boxset βινυλίου με ολόκληρη την ζωντανή ηχογράφηση του αυτοσχεδιαστικού έργου.

Το boxset θα εκδοθεί μόνο σε 500 αντίτυπα και θα είναι διαθέσιμο στο Madame ZuZu’s, το τεϊοποτείο που διατηρεί ο Corgan στο Σικάγο. Το κάθε –αριθμημένο εξ αρχής και υπογεγραμμένο- αντίτυπο θα κοστίζει 375 δολάρια και θα συνοδεύεται από μια εκτύπωση ζωγραφικού έργου της Linda Strawberry, ένα Stylophone συνθεσάιζερ τσέπης και ένα καπέλο του μπέιζμπολ!

Τέλος, όσοι προπαραγγείλουν το "Siddartha" ή οποιαδήποτε ποικιλία τσαγιού χωρίς φακελάκι από το μαγαζί (!), θα μπουν αυτομάτως στην κλήρωση που θα αναδείξει τον μοναδικό τυχερό που θα κερδίσει την συσκευή ηχογράφησης "Christmastime".

  • SHARE
  • TWEET