Νέα ημερομηνία και χώρoς για το πολυσυζητημένο live των Rotting Christ στη Πάτρα

Διαβάστε την ανακοίνωση του συγκροτήματος

04/04/2019 @ 10:20

Με ανακοίνωσή τους στο facebook οι Rotting Christ ενημερώνουν πως η ακυρωθείσα συναυλία τους στην Πάτρα, εν τέλει, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη.

Διαβάστε παρακάτω:

«Η ώρα της δικαίωσης φτάνει και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, όπως μας αξίζει, στις 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη στην Πάτρα. 

Μετά την επεισοδιακή μαύρη Παρασκευή 15/3/2019, στην Πάτρα αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, αισθανθήκαμε όλοι οι ελεύθεροι στο πνεύμα άνθρωποι να μας σπρώχνουν πίσω στον Μεσαίωνα λόγω των γνωστών γεγονότων. Από εκείνη την μέρα και μετά οι Rotting Christ, οι Vermingod, οι Meden Agan και η GG-EVENTS συνεχίσαμε να δίνουμε την μάχη υπεράσπισης της ελεύθερης έκφρασης των καλλιτεχνών, μην επιτρέποντας στα λίγα ακραία στοιχεία να διαγράψουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. 

Για αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι στις 19 Μάη στην Πάτρα, δεν θα διεξαχθεί απλά, μία ακόμα, συναυλία. Για όλους εμάς θα είναι μια μεγάλη Γιορτή επικράτησης της ελεύθερης έκφρασης της μουσικής και του πολιτισμού απέναντι στην προσπάθεια παλινόρθωσης, ακραία οπισθοδρομικών, σκοταδιστικών αντιλήψεων. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτή την συναυλία Γιορτή είναι απαραίτητη. Όσο περισσότεροι δώσουμε το παρόν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι αυτή η Γιορτή. 

Τέλος της συζήτησης για αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. 

Έρχεται η σπουδαία ώρα για την μουσική που αγαπάμε».

  • SHARE
  • TWEET