Αναβάλλεται η συναυλία των Rotting Christ στην Αθήνα

Διαβάστε την ανακοίνωση του συγκροτήματος

13/11/2019 @ 10:39

Όπως ανακοινώθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, η συναυλία των Rotting Christ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, 13/11 στο Piraeus Academy, αναβάλλεται. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Αναβολή της αθηναϊκής συναυλίας!

H live εμφάνιση των Rotting Christ με special guests τους Moonspell, στην Αθήνα είναι sold out. Όμως με αιτία τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι του Bari της Ιταλίας, τα συγκροτήματα είναι εγκλωβισμένα εκεί και δεν μπορούνε να μεταβούν εγκαίρως στην Ελλάδα για τη συναυλία της Αθήνας. Γι' αυτόν τον λόγο η συναυλία της Αθήνας μετατίθεται για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2020 στο Piraeus Academy.

Επιπλέον οι Rotting Christ όσο και οι Moonspell, αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy. Σε αυτήν τη νέα συναυλία, οι Moonspell θα παίξουν κομμάτια από τους πρώτους δύο δίσκους ("Ireligious" + "Wolfheart") και οι Rotting Christ αποκλειστικά από τους τρεις πρώτους δίσκους + demos)

O Σάκης Τόλης εκ μέρους των Rotting Christ δήλωσε σχετικά: «Από τα βάθη της καρδιάς μας ζητάμε συγγνώμη από το ελληνικό κοινό γι' αυτήν την ταλαιπωρία. Κάναμε οτιδηποτε ανθρωπίνως δυνατό να μεταβούμε στην ώρα μας στο αυριανό γεγονός, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Ζηταμε την κατανόησή σας και λίγο υπομονή να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam».

Η προγραμματισμένη συναυλία, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

  • SHARE
  • TWEET