Robert Smith: «Ποτέ δεν πήρα την goth κουλτούρα στα σοβαρά»

Ο frontman των Cure και ένα …παιχνίδι παντομίμας

14/06/2018 @ 11:10

Σε τελευταία του συνέντευξη ο εμβληματικός frontman των Cure, Robert Smith, δήλωσε πως ποτέ δεν ένιωσε ιδιαίτερη συγγένεια με το goth κίνημα.

«Έπρεπε να παίξω τον ρόλο μου. Το goth ήταν σαν ένα παιχνίδι παντομίμας για εμένα. Ποτέ δεν πήρα την όλη κουλτούρα στα σοβαρά».

Αποκαλύπτοντας πως η συνέντευξη τον έκανε να χρησιμοποιήσει makeup για πρώτη φορά σε 18 μήνες, συνέχισε δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος για το goth μέρος του κοινού του:

«Όλοι οι goth που συνάντησα στη ζωή μου ήταν ιδιαιτέρως καλοί. Σαν υποκουλτούρα έχει εκπληκτικούς ανθρώπους. Ποτέ όμως δεν μου άρεσε αυτό που οι κριτικοί κατηγοριοποιούσαν σαν goth μουσική».

Μιλώντας για την επιμέλειά του στο φετινό Meltdown Festival αναφέρθηκε, αστειευόμενος, στον λόγο που την ανέλαβε μόνος του χωρίς την βοήθεια κάποιου άλλου μέλους των Cure:

«Δε θα ήταν καθόλου πρακτικό να αναλαβουν πέντε άνθρωποι την επίβλεψη και την επιμέλεια ενός φεστιβάλ. Εμείς, άλλωστε, δεν συμφωνούμε ούτε στο τι θα ακούσουμε όταν ταξιδεύουμε με το λεωφορείο της περιοδείας».

  • SHARE
  • TWEET