Roadburn 2017: Τα πρώτα ονόματα

Οι Warning θα παίξουν ολόκληρο το "Watching From A Distance" ζωντανά

06/10/2016 @ 14:40

Οι φίλοι του φεστιβάλ Roadburn μπορούν ήδη να χαρούν με τις πρώτες ενδείξεις για το line-up του 2017.

Οι πρώτες ανακοινώσεις έγιναν σήμερα και οι Coven θα εμφανιστούν για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους στο πρώτο live show της μπάντας εδώ και δεκαετίες, με τις ευλογίες του John Dyer Baizley των Baroness που κάνει τις επιλογές, ενώ και οι ίδιοι Baroness θα πατήσουν κι αυτοί το σανίδι της κεντρικής σκηνής. Επίσης, οι Warning θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το doom metal αριστούργημά τους, "Watching From A Distance", ενώ οι GNOD θα γιορτάσουν επί σκηνής τα δέκατά του γενέθλια ως μόνιμη παρουσία στο φεστιβάλ.

Επιπλέον, Zeal And Ardor, Pillorian, Perturbator, Schammasch, Les Discrets, αλλά και οι Oranssi Pazuzu, όλοι θα περάσουν από την Κεντρική Σκηνή του φεστιβάλ, με τους Zeal And Ardor, Schammasch και Oranssi Pazuzu να έχουν το κοινό ότι οι φετινοί τους δίσκοι έχουν εκθειαστεί από το Rocking.gr

Συγκεκριμένα για τους Warning, τον Patrick Walker θα πλαισιώσουν επί σκηνής ο μπασίστας Marcus Hatfield και ο Christian Leitch στα ντραμς, ολοκληρώνοντας έτσι το line-up, ενώ μαζί τους θα είναι και ο κιθαρίστας Wayne Taylor –που έχει διατελέσει μπασίστας για την μπάντα πριν από σχεδόν μία εικοσαετία-, μεταξύ των demo και του πρώτου άλμπουμ τους, "The Strength To Dream".

Ο ίδιος ο Patrick δηλώνει: «Με είχαν πλησιάσει αρκετές φορές τα περασμένα χρόνια για να το κάνω αυτό και το μόνο που ήξερα ήταν ότι ο χρόνος και οι περιστάσεις έπρεπε να είναι οι σωστές. Επίσης, κατανοώ ότι αυτός ο δίσκος έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του σε πολλούς, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν μπόρεσαν να μας δουν ζωντανά. Χαίρομαι και σας ευχαριστώ που υπάρχει ακόμα ένα ενδιαφέρον στο "Watching From A Distance" μετά από τόσα χρόνια και θα συγκινηθώ που θα μπορέσω να το παίξω μπροστά στο κοινό του Roadburn το 2017».

Πολλά ονόματα θα ανακοινωθούν ακόμα στις προσεχείς ημέρες.

Η 22η εκδοχή του Roadburn Festival θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2017, από τις 20 μέχρι και τις 23 του μηνός, στο 013 του Tilburg της Ολλανδίας. Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ θα προπωλούνται από την Πέμπτη, 20 του Οκτώβρη, στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδος.

o

  • SHARE
  • TWEET