Νέο τραγούδι για τον Rik Emmett των Triumph με καλεσμένο τον Alex Lifeson των Rush

Το "Human Race" περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "RES 9"

28/09/2016 @ 13:27

Ο πρώην frontman των Triumph, Rik Emmett δίνει στη δημοσιότητα το τραγούδι "Human Race", με guest τον κιθαρίστα των Rush, Alex Lifeson.

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο των Rik Emmett and RESolution9, με τίτλο "RES 9", ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Ο κατάλογος των guest εμφανίσεων του δίσκου περιλαμβάνει ακόμα τον τραγουδιστή των Dream Theater, James LaBrie και τους πρώην συνοδοιπόρους του Emmett από τα χρόνια των Triumph, Gil Moore και Mike Levine.

Ο Lifeson δήλωσε πρόσφατα: «Όταν μου πρότεινε ο Rik να παίξω κιθάρα στο νέο του δίσκο δε δίστασα ούτε στιγμή. Είναι εκπληκτικός μουσικός και εξαιρετικός άνθρωπος. Υπάρχει μια ροκ καθαρότητα στην γραφή του και στις ζωντανές εμφανίσεις του. Απολαμβάνω τη δουλειά και την ανταλλαγή ιδεών μαζί του».

Ο Emmett προσθέτει: «Αυτός ο δίσκος είναι ένα ταξίδι γύρω από την μέχρι τώρα ζωή μου. Η θεματολογία αυτών των τραγουδιών σχετίζεται με τις υπαρξιακές μου αναζητήσεις. Σε αυτό το δίσκο θα ξαναβρίσκω τη θετική ενέργεια που υπήρχε στις δουλειές μου πριν από 30 χρόνια».

  • SHARE
  • TWEET