Ο Rick Wakeman των Yes και το Φάντασμα της Όπερας

Το βωβό αριστούργημα του Lon Chaney με νέα μουσική επένδυση

25/10/2016 @ 17:01

Η ταινία του 1925, εποχής βωβού κινηματογράφου, "Phantom Of The Opera", θα επανεκδοθεί στις 2 του Δεκέμβρη υπό την συνοδεία της πρωτότυπης μουσικής του Rick Wakeman.

Ο κιμπορντίστας των Yes είναι και ένας εξαιρετικός κλασσικός πιανίστας και η έκδοση είναι το αποτέλεσμα της σχετικής crowdfunding καμπάνιας του, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ταινία φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Lon Chaney και έχει πλήρως αποκατασταθεί για την πολυτελή, συλλεκτική έκδοση περιορισμένου αριθμού αντιτύπων του boxset. Το πακέτο θα περιλαμβάνει και αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητας, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Wakeman, φωτογραφίες και αναπαραγμένες lobby cards.

Στο DVD θα συμπεριληφθεί και ο σχολιασμός του Wakeman, μια εισαγωγή του Christopher Lee και το αυθεντικό trailer. Το soundtrack θα εκδοθεί σε βινύλιο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μέσα στο 2017, Jon Anderson, Trevor Rabin και Rick Wakeman θα ξαναμπούν στα στούντιο για να ξεκινήσει η ηχογράφηση νέου υλικού. Το τρίο θα περιοδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο.

  • SHARE
  • TWEET