Δισκοπωλείο στο Σικάγο χαρίζει το stock του

Σε ανακοίνωση στο facebook προτρέπει τους πελάτες να φέρουν μαζί τους …κούτες

25/05/2016 @ 10:46

Ένα δισκοπωλείο στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών που κλείνει μετά από 50 χρόνια λειτουργίας χαρίζει το υπάρχων stock στους πελάτες του.

Το Shake, Rattle And Read άνοιξε το 1966 ως βιβλιοπωλείο. Σύντομα προσέθεσε βινύλια, εκμεταλλευόμενο την μουσική «έκρηξη» της εποχής και αργότερα cd.

Ο ιδιοκτήτης Rick Addy δηλώνει πως το streaming καθιστά αδύνατη την συνέχεια ύπαρξης του δισκοπωλείου του και πως ο σκοπός του είναι να συνεχίσει την λειτουργία του καταστήματος online.

«Παρέμεινα ενεργός στην πώληση δίσκων πάρα πολλά χρόνια εκσυγχρονίζοντας το κατάστημά μου, ακολουθώντας τις επιταγές της τεχνολογίας. Πλέον αναγκάζομαι να μεταφέρω την δουλειά μου στο διαδίκτυο. Θα μου λείψει η "φυσική" επαφή που είχα με τους μουσικόφιλους όλα αυτά τα χρόνια».

Η ανακοίνωση του Shake, Rattle And Read στο facebook  αναφέρει πως οι πελάτες του μπορούν να περνούν από το κατάστημα στις 24 και 25 Μαΐου και να παίρνουν χωρίς καμία χρέωση ότι έχει απομείνει. Προτρέπει μάλιστα τους ενδιαφερόμενους να φέρουν μαζί τους και κούτες για να μεταφέρουν τα επιλεγμένα βινύλια με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια!

Έρευνα του BBC αναφέρει πως παρά την εκτόξευση της αγοράς των βινυλίων, το 90% των δισκοπωλείων έχει κλείσει τα τελευταία 25 χρόνια.

  • SHARE
  • TWEET