Ο Lars Ulrich βοηθά την προώθηση του "Radio Dreams"

Η ιστορία μιας μέταλ μπάντας από το Αφγανιστάν στην μεγάλη οθόνη

27/06/2016 @ 12:40

Ο Lars Ulrich προσπαθεί να προσεγγίσει ένα μεγαλύτερο κοινό για το φιλμ "Radio Dreams" που έχει κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό.

Ο ντράμερ των Metallica έχει συνεισφέρει στη χρηματοδότηση και παράλληλα, κάνει μια μικρή εμφάνιση στην ταινία.

Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία σε φεστιβάλ κινηματογράφου ανά τον κόσμο ο Ulrich πρωτοστατεί στην προσπάθεια ευρύτερης κυκλοφορίας του εγχειρήματος.

Σκηνοθετημένο από τον Babak Jalali, το "Radio Dreams" αφηγείται την ιστορία των Kabul Dreams, μιας μέταλ μπάντας από το Αφγανιστάν, καθώς και το διακαή πόθο των μελών της να συναντήσουν τους ήρωές τους, Metallica.

Οι Kabul Dreams προσεγγίζουν τη βοήθεια ενός Ιρανικού ραδιοφωνικού σταθμού που έχει τη βάση του στην «πόλη των Metallica», το San Francisco, με έναν από τους παραγωγούς να αναλαμβάνει προσωπικά το δύσκολο εγχείρημα της συνάντησης των δυο συγκροτημάτων.

Ο Lars Ulrich αναφέρει σε σχετική συνέντευξή του: «Πολύ ιδιαίτερη και πρωτότυπη ιστορία. Όταν με προσέγγισαν οι παραγωγοί της ταινίας, δέχτηκα να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς δεύτερη σκέψη».

Εκτός από την συμμετοχή τους στην μυθοπλασία της ταινίας, οι Kabul Dreams είναι μια πραγματική ροκ μπάντα από το Αφγανιστάν με τον Ulrich να αναφέρεται σε αυτούς με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια: «Οι Kabul Dreams είναι ένα σπουδαίο συγκρότημα παθιασμέων μουσικών. Χαιρομαι ιδιαίτερα που συνεργάστηκα μαζί τους».

  • SHARE
  • TWEET