Οι Πυξ Λαξ ξανά στο στούντιο

Με νέα κυκλοφορία στην επετειακή συναυλία των 30 τους χρόνων

03/07/2017 @ 21:02

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, ή οι εναπομείναντες - μετά το φευγιό του Μάνου Ξυδούς το 2010- Πυξ Λαξ, είναι πανέτοιμοι να μπουν για μια ακόμη φορά στο στούντιο, γιορτάζοντας με έναν καινούριο δίσκο την συμπλήρωση τριάντα χρόνων παρουσίας τους στα μουσικά πράγματα.

Δεκατρία χρόνια μετά την διάλυσή τους και ένα ακόμη μετά την κυκλοφορία του ύστατου στούντιο άλμπουμ τους, "Χαρούμενοι Στην Πόλη Των Τρελών", το 2003, το πιο εμπορικό συγκρότημα της χώρας επιστρέφει στην δισκογραφία και εντάσσεται στο δυναμικό της Panik Records.

Οι ηχογραφήσεις του νέου υλικού αναμένονται να ολοκληρωθούν μέσα στο τρέχον έτος και ο δίσκος να βγει στα ράφια τον Γενάρη του 2018, πριν δηλαδή την μεγάλη συναυλία που έχει ήδη ορισθεί για τις 12 (όχι για τις 11, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί) Ιουλίου του 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η παρέα συναντιέται ξανά, μπαίνει στο παλιό και γνώριμο στούντιο ηχογραφήσεων, με τους ίδιους ανθρώπους που μαζί δημιούργησαν τη "Στίλβη", το "Υπάρχουν Χρυσόψαρα Εδώ", το "Παίξε Παλιάτσο Τα Τραγούδια Σου Τελειώνουν" κι όλες τις δισκογραφικές τους δουλειές»

  • SHARE
  • TWEET