Και οι Protomartyr στο Ejekt Festival 2018

Όλες οι πληροφορίες για τις προσθήκες στο line-up και την προπώληση εισιτηρίων

13/02/2018 @ 13:15

23.06.2018

Πλατεία Νερού, Φάληρο

Ejekt Festival 2018

Nick Cave & The Bad Seeds
Editors
Wolf Alice
Protomartyr
Jack Heart

Οι Protomartyr για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Νέες τιμές εισιτηρίων από 15/03

Μετά τα ήδη ανακοινωμένα ονόματα των Nick Cave & The Bad Seeds, Editors και Wolf Alice (στην πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα), το φετινό line-up του EJEKT Festival ολοκληρώνεται με δύο ακόμα εξαιρετικά συγκροτήματα: τους Protomartyr και τον Jack Heart.

Protomartyr

Οι Protomartyr έχουν χαρακτηριστεί δικαίως η νέα μεγάλη ελπίδα του post punk, με την κριτική να βλέπει σε αυτούς το συγκρότημα που ξεχωρίζει σαφώς από το πρόσφατο, αμερικανικό ρεύμα αναβίωσης του μουσικού αυτού είδους: το συγκρότημα από το Detroit, στις τρεις προηγούμενες δουλειες τους, μας είχε δείξει ότι κατέχει τη φόρμα, αλλά το 2017 κατάφεραν να ταράξουν για τα καλά τα νερά. Το έξοχο “Relatives In Descent”, ένας από τους κορυφαίους δίσκους της περασμένης χρονιάς, είναι ένα instant classic, ένας δίσκος που στο μέλλον θα είναι σημείο αναφοράς, διότι μας δείχνει πώς ένα είδος με ιστορία δεκαετιών μπορεί να αναζωογνοηθεί και να ακούγεται επίκαιρο σήμερα, ανοίγοντας παράλληλα νέους δρόμους.

Οι προφανείς αναφορές είναι εκεί (The Fall, Wire, κλπ), αλλά ο Joe Casey - με τους αλληγορικούς στίχους και τη φωνή που θυμίζει έντονα τόσο τον Nick Cave όσο και τον Ian Curtis - και η παρέα του δείχνουν ότι είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ένα συγκρότημα γίνεται καλύτερο με κάθε νέο δίσκο και καταφέρνουν να αποδώσουν το zeitgeist όπως μόνο οι αληθινοί καλλιτέχνες μπορούν.

Οι Protomartyr θα δώσουν την πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα στις 23 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival.

Jack Heart

Χάρη στη σαγηνευτική φωνή του και τραγούδια οπως τα "She Don't Mind" και "Mausoleum", ο Έλληνας τροβαδούρος κατάφερε να μας γοητεύσει με το περσινό ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο "Emotional Pinata".

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 43 ευρώ ως και τις 15 Μαρτίου. Έπειτα, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 47 ευρώ ως και τις 31 Μαϊου. Η τελική τιμή της προπώλησης, από την 1η Ιουνίου, θα είναι 50 Ευρώ. Στο ταμείο η τιμή τους θα είναι 55 ευρώ.

Τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 125 ευρώ στην προπώληση ως την εξάντλησή τους - έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια σε αυτή την κατηγορία.

Στο ταμείο η τιμή τους (αν δεν εξαντληθούν στην προπώληση) θα είναι 150 Ευρώ.

Εισιτήρια

Προπώληση:

Αρένα: 43 ευρώ (ως και 15/03), 47 ευρώ (ως και 31/05), 50 Ευρώ
VIP: 125 ευρώ

Ταμείο

Αρένα: 55 Ευρώ
VIP: 150 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: ejekt.gr, 2109636489

Ejekt Festival 2018

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET