Σάντουιτς με κρεατικά φέρει το όνομα του …Morrissey

Το "Pork Morrissey" σε αντίδραση στην απαίτηση του μουσικού να μην πωλούνται προϊόντα με κρέας στη διάρκεια live εμφανίσεών του

17/10/2016 @ 12:59

Ένα σάντουιτς με κρεατικά φέρει πλέον το όνομα του …Morrissey σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση διάθεσης κρεατικών προϊόντων που έχει επιβάλει στις live εμφανίσεις του.

Τον προηγούμενο μήνα ο Morrissey εμφανίστηκε στο Riot Fest του Chicago όπου, όπως έγινε γνωστό, ζητήθηκε από τους πωλητές τροφίμων να σταματήσουν να πουλούν προϊόντα με κρέας καθ’ όλη τη διάρκεια του δίωρου set, σε ένδειξη σεβασμού προς τον μουσικό και την ακτιβιστική του δράση υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Ο συνιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας πώλησης τροφίμων, Luke Petillon, δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον βεγκανισμό του καλλιτέχνη αλλά βρίσκει «αστεία» την απαγόρευση κατηγορώντας τον για «bullying» σε μικρές επιχειρήσεις.

Η εν λόγω αλυσίδα λανσάρει πλέον στην αγορά ένα σάντουιτς προς …τιμήν του πρώην τραγουδιστή των Smiths, το οποίο ονομάζει "Pork Morrissey" και περιέχει χοιρινό κρέας συνοδευόμενο από τέσσερα διαφορετικά τυριά.

  • SHARE
  • TWEET