"Πλάι Σου Ήσυχα": Νέο single από τον Κύριο Κ. (video)

Κυκλοφορία-προπομπός ενός νέου δίσκου από τον τραγουδοποιό

27/04/2017 @ 23:45

Ένα νέο τραγούδι από το συρτάρι του Κύριου Κ. (ή, κατά κόσμον, Θοδωρή Κοντάκου) με τίτλο "Πλάι Σου Ήσυχα" – πάντα σε στίχους και μουσική του ίδιου- αποτελεί τη νέα κυκλοφορία του τραγουδοποιού, μετά το τελευταίο full-length άλμπουμ του "40 Μέρες".

Η υλοποίηση της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, στο δικό του στούντιο, το «Νήπιο», μιας και ο κύκλος των demo versions των νέων τραγουδιών έχει ήδη ολοκληρωθεί. 

Λίγο πριν την έναρξη των ηχογραφήσεων, ο Κύριος Κ. μοιράζεται με το κοινό ένα καινούριο ελληνόστιχο τραγούδι που έδειχνε εξαρχής αυτόνομο και το οποίο ευτύχησε να κινηματογραφηθεί με το ιδιοσυγκρασιακό μονοπλάνο του Γιάννη Μιχαηλίδη των Δραμαμίνη.

Το "Πλάι Σου Ήσυχα" ηχογραφήθηκε τον Ιανουάριο, σε ηχοληψία και μίξη του Κοντάκου, ενώ ο ίδιος παίζει και όλα τα όργανα που ακούγονται. Την επεξεργασία του mastering έκαναν οι Δραμαμίνη. Δείτε το video εδώ.

Το νέο αυτό τραγούδι θα διατεθεί για δωρεάν downloading τις επόμενες μέρες από τον ανανεωμένο ιστότοπο του καλλιτέχνη.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κύριος Κ. στην Κατερίνα Μυτιληναίου, η οποία έχει γράψει γι' αυτόν: «[...] Τα τραγούδια του ώριμου πια Κ. βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος αυτού που καλείται 'ελληνόφωνο rock' - σίγουρα, δε, πρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η ελληνόφωνη σκηνή».

  • SHARE
  • TWEET