Νέος δίσκος για τον Philip Anselmo

Η νέα κυκλοφορία του frontman των Pantera θα είναι διαθέσιμη στις 26 Ιανουαρίου

24/11/2017 @ 13:17

Ο Philip Anselmo ασχολείται με πολλά project αυτό τον καιρό και ένα από αυτά είναι ο νέος δίσκος που ετοιμάζει το συγκρότημά του, Philip H. Anselmo And The Illegals. Ο τίτλος του δίσκου είναι "Choosing Mental Illness As A Virtue" και θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου.

Ο Anselmo είπε τα εξής για το άλμπουμ: «Το καινούργιο μας άλμπουμ, "Choosing Mental Illness As A Virtue" θα γίνει μισητό και θα αγαπηθεί. Όπως σε κάθε κυκλοφορία μου, έχω πολύ χαμηλές προσδοκίες για τις κριτικές του. Αν πρέπει να κρατήσετε ένα πράγμα, θα είναι αυτό: Μην βάζετε ετικέτες στον εαυτό σας, ανοίξτε τα φτερά σας και γίνετε καλύτεροι. Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αυτή είναι η αρχή. Όσο κυκλοφορεί η μουσική μου, θα είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Ο δίσκος θα είναι μόνο η αρχή της χιονοστοιβάδας».

Οι Illegals που πλαισιώνουν τον Philip Anselmo αποτελούνται από τον κιθαρίστα Mike DeLeon, τον ντράμερ Jose Manuel "Blue" Gonzales, τον μπασίστα Walter Howard και τον κιθαρίστα Stephen "Schteve" Taylor. «Είναι όλοι τους φανταστικοί. Συζητάμε όλοι μαζί τις ιδέες μας. Όλοι μαζί δώσαμε ζωή σε αυτό το δίσκο γιατί υπάρχει ενθουσιασμός. Ενίσχυσαμε όλοι μαζί την ακεραιότητα του δίσκου».

Philip H. Anselmo And The Illegals

"Choosing Mental Illness As A Virtue" tracklist:

01. Little Fucking Heroes
02. Utopian
03. Choosing Mental Illness
04. The Ignorant Point
05. Individual
06. Delinquent
07. Photographic Taunts
08. Finger Me
09. Invalid Colubrine Frauds
10. Mixed Lunatic Results

  • SHARE
  • TWEET