«Πέμπτο μέλος των Metallica» η Lady Gaga κατά τον Lars Ulrich

Ο ντράμερ φαίνεται να δέχεται πολύ στωικά και τα τεχνικά θέματα που έπληξαν την κοινή τους εμφάνιση

14/02/2017 @ 20:54

Ο Lars Ulrich δήλωσε στο Rolling Stone πως ελπίζει η συνεργασία των Metallica με την ντίβα της pop, Lady Gaga, να μην κλείσει με την εμφάνιση των Grammys.

«Ήδη έχουμε προχωρήσει γρήγορα-γρήγορα στο επόμενο κεφάλαιο, όπου μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα απ’ αυτό. Δεν πρόκειται για μια κατάσταση του τύπου ‘είκοσι δικηγόροι κι άλλοι τόσοι μανατζαρέοι προσπαθούν να υποχρεώσουν δύο ανθρώπους από δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους να κάτσουν και να περάσουν μαζί τέσσερα λεπτά στην τηλεόραση’. Όλο αυτό είναι όσο πιο οργανικό και αυθεντικό μπορεί να γίνει. Αυτή είναι μόνο η αρχή!»

Ο ντράμερ φαίνεται να δέχεται πολύ στωικά και τα τεχνικά θέματα που έπληξαν την κοινή εμφάνιση: «Υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Απλώς μαθαίνεις να ζεις και με αυτήν την πλευρά. Συνέβη στην Adele πέρυσι, μάλλον φέτος είχε έρθει η σειρά μας».

Και κλείνει, αποκαλώντας την Gaga «ιδανικό πέμπτο μέλος αυτής της μπάντας», προσθέτοντας: «Η φωνή της, το στυλ και η οπτική της για το καθετί είναι τόσο φοβερά. Το πνεύμα του hard rock και του metal ρέει στις φλέβες της. Της βγαίνει πολύ φυσικά».

  • SHARE
  • TWEET