Pearl Jam και Dave Krusen ξανά μαζί

Για το φετινό χριστουγεννιάτικο single τους

27/12/2017 @ 16:38

Η φετινή έκδοση του ετήσιου χριστουγεννιάτικου single του fan-club των Pearl Jam περιλαμβάνει μια έκδοση του "Alive", στην οποία συμμετέχει και ο ντράμερ του κλασικού line-up του συγκροτήματος, ο Dave Krusen.

Η ηχογράφηση έγινε πριν την εισαγωγή των Pearl Jam στο Rock And Roll Hall Of Fame, στις 7 Απριλίου.

Το δεύτερο τραγούδι που περιλαμβάνεται στην έκδοση είναι μια νέα διασκευή στο "Around And Around" του Chuck Berry, η οποία ηχογραφήθηκε στις 30 Μαρτίου, επίσης κατά την διάρκεια μιας πρόβας για την τελετή της εισαγωγής.

Ο Krusen, που συμμετείχε στο ντεμπούτο της μπάντας, "Ten", το 1991, είναι ο ένας από τους δύο ντράμερ που μπήκαν μαζί με τους Pearl Jam στο Hall Of Fame, με τον τώρα ενεργό Matt Cameron να είναι ο δεύτερος.

Οι τρεις που βρέθηκαν στις τάξεις του συγκροτήματος τα ενδιάμεσα χρόνια – ήτοι οι Matt Chamberlain, Dave Abbruzzese και Jack Irons- ήταν όλοι καλεσμένοι να παραστούν στην τελετή αλλά οι ίδιοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην λίστα με τους ενταχθέντες.

Κυκλοφορούν φήμες για μια νέα κυκλοφορία από τους Pearl Jam εντός του 2018. Θα είναι ο πρώτος δίσκος τους μετά το "Lightning Bolt" του 2013.

  • SHARE
  • TWEET