Paul Stanley: «Οι Kiss είναι ιδέα»

Ο frontman μιλάει για το μέλλον του συγκροτήματος

24/02/2018 @ 17:21

Ο Paul Stanley των Kiss δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι εξακολουθεί να πιστεύει πως το συγκρότημα θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς τα αρχικά μέλη.

«Οι Kiss είναι μια ιδέα, μια έννοια και θα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν και να κάνουν συναυλίες. Είναι κάτι πιο μεγάλο από εμάς.

Ο Eric Singer πηγαινοέρχεται 20 χρόνια στο συγκρότημα και ο Tommy Thayer είναι 15 χρόνια. Οπότε τα άτομα που πιστεύουν ότι το συγκρότημα πρέπει να έχει τα τέσσερα αρχικά μέλη, είναι κατά πενήντα τοις εκατό λάθος.»

Είμαι μεγάλος θαυμαστής του εαυτού μου, πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός σε αυτό που κάνω. Αυτό, παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος άλλος να πάρει τη θέση μου και να δώσει κάτι παραπάνω στο συγκρότημα. Όχι κάποιος που να με αντιγράφει, αλλά κάποιος που να έχει επηρεαστεί από εμένα, όπως εγώ επηρεάστηκα από άλλους.

Το DNA των Kiss βρίσκεται σε κάθε συναυλία, από τη ροκ μέχρι τη ραπ. Βρίσκεται στα special effects, στον τρόπο που ψυχαγωγείται το κοινό. Πιστεύω ότι κανείς δεν το κάνει καλύτερα από εμάς.»

Σχετικά με την απόσυρση των Kiss έπειτα από 45 χρόνια μίλησε και ο Gene Simmons σε πρόσφατη συνέντευξή του.

  • SHARE
  • TWEET