Paul McCartney: «Το σημαντικότερο λάθος των Oasis ήταν η δήλωσή τους πως είναι "μεγαλύτεροι" από τους Beatles»

«Φιλί θανάτου» για το συγκρότημα η συγκεκριμένη δήλωση

31/05/2016 @ 13:18

O Paul McCartney σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρει πως το σημαντικότερο λάθος της καρίερας των Oasis ήταν η δήλωσή τους πως είναι «μεγαλύτεροι» από τους Beatles.

Οι Oasis προχώρησαν στην συγκεκριμένη δήλωση σε μια συνέντευξη στο MTV, το 1996. Πιο συγκεκριμένα ο Noel Gallagher, υπό την επήρεια ναρκωτικών –όπως παραδέχθηκε αργότερα-, είχε δηλώσει πως οι δίσκοι τους "Definitely Maybe" και "(What’s The Story) Morning Glory" σηματοδοτούσαν πως οι Oasis θα γίνονταν σημαντικότεροι από τους Beatles.

«Οι Oasis ήταν νέοι, γεμάτοι ενέργεια και έγραφαν πολύ καλή μουσική», αναγνωρίζει ο McCartney στη συνέντευξή του. «Νομίζω όμως, πως ήταν μεγάλο λάθος αυτή η δήλωση. Πολλοί μουσικοί είχαν κάνει στο παρελθόν την ίδια δήλωση και δεν τους "βγήκε σε καλό". Αν νιώθεις πως μπορείς να γίνεις μεγαλύτερος από τους Beatles, μην το λες. Από τη στιγμή που κάνεις μια ανάλογη δήλωση όλοι θα κρίνουν οτιδήποτε κι αν κάνεις βάσει αυτής».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Paul McCartney θα κυκλοφορήσει μια συλλογή κομματιών της προσωπικής του καριέρας με τίτλο "Pure McCartney" στις 10 Ιουνίου.

  • SHARE
  • TWEET