Ο Ozzy Osbourne αποκαλύπτει ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον

«Είναι δύσκολο να κρατάς κάτι κρυφό…»

22/01/2020 @ 08:35

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον. 

Ο τραγουδιστής των Black Sabbath δήλωσε ότι από τον Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς έχει διαγνωστεί με μια μορφή της νόσου που ονομάζεται PRKN 2 και ότι τον Απρίλιο θα επισκεφθεί για θεραπεία ένα γιατρό στην Ελβετία. 

Ζητώντας συγνώμη από τους fans του επειδή το κρατούσε κρυφό, ανέφερε σχετικά:

«Νιώθω καλύτερα γιατί τους το χρωστούσα. Είναι δύσκολο να κρατάς κάτι κρυφό. Αισθάνεσαι ένοχος κι εγώ δεν τα πάω καλά με τα μυστικά. Δεν μπορώ πια να το κουβαλάω μέσα μου. Είναι σαν να μου τελείωσαν οι δικαιολογίες».

Στην από κοινού συνέντευξη με την γυναίκα του, η Sharon Osbourne εξήγησε ότι μολονότι η ζωή του Ozzy δεν απειλείται άμεσα, ωστόσο η νευροεκφυλιστική αυτή διαταραχή δεν έχει θεραπεία και επηρεάζει ορισμένα νεύρα του σώματος. 

Ο Ozzy μίλησε και για την περσινή, άσχημη πτώση του στον μπάνιο που είχε ως αποτέλεσμα την αποκόλληση αρκετών μεταλλικών ράβδων μέσα στο σώμα του, τις οποίες είχε αποκτήσει παλιότερα έπειτα από ατύχημα με μοτοσικλέτα. 

«Ήταν ο χειρότερος, ο πιο οδυνηρός και άθλιος χρόνος της ζωής μου. Μετά από την πτώση ξεκίνησαν όλα να πηγαίνουν άσχημα με αποκορύφωμα την ακύρωση της προγραμματισμένης περιοδείας μου».

Δείτε εδώ την συνέντευξη του μεγάλου fronman.

  • SHARE
  • TWEET