Ozzy: «Άλλος ένας δίσκος; Τσάμπα τα λεφτά...»

Ο μεγάλος frontman μιλάει για τη δισκογραφία και το rock

15/09/2017 @ 12:05

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ozzy Osbourne αναφέρει πως θα ήθελε να ηχογραφήσει άλλο ένα άλμπουμ αλλά είναι απρόθυμος καθώς πιστεύει πως θα είναι μια ακόμη σπατάλη χρημάτων.

Παρ’ ότι οι Black Sabbath ανακοίνωσαν επίσημα το τέλος της καριέρας τους, ο Ozzy αρνείται να βγει στη σύνταξη. Τα σχέδια για νέο δίσκο όμως μοιάζουν μακρινά.

«Θα ήθελα να κάνω ένα ακόμα δίσκο αλλά θα είναι σπατάλη χρημάτων. Κανένας δεν αγοράζει. Δε χρειάζεται, πλέον, να πουλήσεις πολλούς δίσκους για να φτάσεις στο no.1».

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Gene Simmons σε σχέση με τον «θάνατο του rock» ο μεγάλος frontman απάντησε:

«Η live, καλή rock μουσική δεν έχει πεθάνει, απλά η βιομηχανία της μουσικής υποφέρει. Έχουν μείνει μόνο δυο γαμημ… δισκογραφικές πλέον».

Και συνεχίζοντας:

«Όταν είχα πάει στα Grammys πριν από 2-3 χρόνια, υπήρχαν καλλιτέχνες που από ένα laptop βρέθηκαν κατευθείαν στα charts και κυκλοφόρησαν δίσκο. Έχει αλλάξει το πράγμα. Έλεγα στη Sharon πως είναι σα να βρισκόμαστε στην αντίστοιχη περίοδο που τελείωνε το βαριετέ και ξεκινούσε η μοντέρνα μουσική. Έχουμε γίνει πλέον προϊστορικά όντα».

Και ολοκληρώνοντας:

«Δεν έχει σημασία το χρώμα, το βάρος του βινυλίου κτλ. Σημασία έχει πως οι άνθρωποι δεν το θέλουν. Γιατί να αγοράζουν άλλωστε αφού μπορούν να το κατεβάζουν. Μπορείς να βρεις τα πάντα online αλλά εγώ δε ξέρω ούτε να ανοίξω την οθόνη».

  • SHARE
  • TWEET