Οι Orphaned Land ανακοινώνουν νέο concept άλμπουμ

Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή της βιβλικής ιστορίας του Αβραάμ στην γη της Χαναάν

08/06/2016 @ 18:32

H Century Media Records επιβεβαίωσε την επικείμενη κυκλοφορία της oriental metal μπάντας Orphaned Land, με τίτλο "Kna'an".

Πρόκειται για ένα concept άλμπουμ του συγκροτήματος σε συνεργασία με τον Erez Yohanan των Amaseffer το οποίο αναφέρεται στην βιβλική ιστορία της Χαναάν, χρησιμοποιώντας την οπτική του Walter Wayers και της εκμοντερνισμένης θεατρικής εκδοχής του για την ιστορία του Αβραάμ στη γη της Χαναάν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Το "Kna'an" είναι ένα project το οποίο γεννήθηκε στον εγκέφαλο του σκηνοθέτη Walter Wayers. Ο Wayers έγραψε μια μοντέρνα εκδοχή της βιβλικής ιστορίας του Αβραάμ στη γη της Χαναάν και συνέχισε αναζητώντας τους κατάλληλους μουσικούς για τα τραγούδια και το soundtrack του έργου. Κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία ανάμεσα στον Kobi Farhi (Orphaned Land) και τον Erez Yohanan (Amaseffer).

Ο Kobi και ο Erez με την βοήθεια των υπόλοιπων μελών των Orphaned Land συνέθεσαν αυτό το ιδιαίτερο soundtrack το οποίο περιέχει μπαλάντες αλλά και metal τραγούδια, βασισμένα στις εσωτερικές διαμάχες των ηρώων».

  • SHARE
  • TWEET