Οι Paradise Lost στην Nuclear Blast

«Ένα νέο κεφάλαιο για την μπάντα»

14/06/2016 @ 19:30

Οι ιστορικοί Βρετανοί gothic metallers Paradise Lost υπέγραψαν συμβόλαιο παγκόσμιας συνεργασίας με την γερμανική δισκογραφική Nuclear Blast.

Οι Paradise Lost σχηματίστηκαν στο Halifax του West Yorkshire το 1988 και μέχρι και σήμερα έχουν τέσσερα από τα πέντε αυθεντικά μέλη της σύνθεσής τους. Θεωρούνται οι πατέρες του gothic metal με τον δίσκο "Gothic" του 1991. Ανά τα χρόνια, άλλαξαν αρκετές φορές ηχητική κατεύθυνση, από τον death metal ήχο του ντεμπούτου τους, "Lost Paradise" (1991), μέχρι τα κλασικά "Icon" (1993) και "Draconian Times" (1995) αλλά και το πιο πειραματικό "One Second" του 1997. Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, "The Plague Within" (2015), κυκλοφόρησε μέσω της Century Media.

Ο τραγουδιστής, Nick Holmes, δήλωσε: «Η καριέρα των Paradise Lost είναι παράλληλη με αυτή της Nuclear Blast, όταν ξεκίνησε και αυτή στα τέλη των '80s. Ως τεράστιοι λάτρεις του κλασικού death metal, έχουμε ακόμα τη συντριπτική πλειοψηφία των δίσκων που είχε κυκλοφορήσει στις πρώτες της μέρες. Είναι φοβερό αν παρατηρήσεις το πώς εξελίχθηκε σε τέτοια δύναμη στον metal χώρο όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Τώρα, περίπου τριάντα χρόνια αργότερα, σε ένα νέο κεφάλαιο για την μπάντα, είμαστε ενθουσιασμένοι που οι Paradise Lost γίνονται μέρος της Nuclear Blast.»

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε το 2015 ο Nick Holmes στον Αντώνη Κονδύλη στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET