Οι Green Day απαντούν στις εναντίον τους κατηγορίες

Η μπάντα έπαιξε στο φεστιβάλ Mad Cool της Μαδρίτης παρά το θάνατο ακροβάτη μισή ώρα πριν

10/07/2017 @ 11:31

Λίγο πριν την εμφάνιση των Green Day στο Mad Cool της Μαδρίτης την περασμένη Παρασκευή, ο διάσημος ακροβάτης Pedro Aunión Monroy επιχείρησε πτώση από τα 100 μέτρα.

Δυστυχώς, και ουσιαστικά ελάχιστα μέτρα από χιλιάδες θεατές που παρακολουθούσαν, σκοτώθηκε, καθώς καμία ασφάλεια δεν λειτούργησε ενώ είχε εκπνεύσει πριν καν φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ήταν 42 ετών.

Την ίδια στιγμή, οι Slowdive που έπαιζαν σε μικρότερη σκηνή, ακύρωσαν την εμφάνισή τους αλλά προς έκπληξη του συνόλου των 45.000 θεατών, η εμφάνιση των Green Day πραγματοποιήθηκε. Τα social media πήραν... φωτιά και μετά την γενική κατακραυγή, ο  Billie Joe Armstrong πόσταρε μια μακροσκελή ανακοίνωση στην facebook σελίδα τους, αναφέροντας πως η μπάντα δεν ενημερώθηκε ποτέ για το συμβάν, παρά μόνο μετά το τέλος της συναυλίας.

«Φτάσαμε στο χώρο λίγο πριν ανέβουμε στη σκηνή. Μας είπαν πως θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση για λόγους ασφαλείας, κάτι που συμβαίνει σε τέτοια μεγάλα φεστιβάλ. Παίξαμε δυόμισι ώρες, όλα φαίνονταν νορμάλ. Μόλις κατεβήκαμε μάθαμε το τραγικό νέο. Δεν ξέρουμε το λόγο για τον οποίο οι διοργανωτές επέλεξαν να μην μας το πουν...»

Δείτε από αυτό το ερασιτχνικό video την πτώση του ακροβάτη.

 

  • SHARE
  • TWEET