Ο Danny Boyle ήθελε μουσική των Oasis στο "Trainspotting", αλλά…

...ο Noel Gallagher απέρριψε την ταινία- Μάθετε το γιατί!

19/10/2016 @ 10:49

Οι Oasis είχαν απορρίψει την ευκαιρία να συμβάλλουν στο soundtrack του "Trainspotting", σύμφωνα με τον σχεδιαστή ρούχων και τον παραγωγό της ταινίας.

Το εμβληματικό πλέον film του Danny Boyle, από το 1996, με ήρωες μια παρέα ηρωινομανών από τη Γλασκώβη παρουσίαζε ένα μείγμα από μουσική της εποχής και κλασικά κομμάτια από καλλιτέχνες όπως ο Iggy Pop, οι Elastica, οι New Order, οι Blur, οι Pulp και ο Lou Reed μεταξύ άλλων. Το soundtrack έγινε τόσο «διάσημο» που το ακολούθησε μια δεύτερη συλλογή κομματιών από την ταινία.

Σε κοινή συνέντευξή τους ο παραγωγός Andrew Macdonald και ο σχεδιαστής ρούχων του Trainspotting, Rachel Fleming, εξήγησαν το λόγο που οι Oasis έμειναν …εκτός soundtrack.

«Ο Danny Boyle είναι από το Manchester και ήθελε πολύ να έχει λίγη από την μουσική του Noel Gallagher στην ταινία του. Είχε έρθει σε ένα πάρτι που είχε γίνει για την ταινία στις Κάννες αλλά δε ξέρω για ποιο λόγο δεν υπήρξε μουσική των Oasis στη ταινία», σημειώνει ο Macdonald.

Όταν πήρε το λόγο ο Fleming ανέφερε μια μετέπειτα συνάντηση που είχε με τον Noel ο οποίος τον «αφόπλισε» λέγοντάς του: «Θα είχα κάνει κάτι αλλά νόμιζα πως η ταινία είχε να κάνει με …παρατηρητές τρένων».

  • SHARE
  • TWEET