Ο Κώστας Τουρνάς για πρώτη φορά στο Gagarin 205

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

11/01/2016 @ 12:46

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου
Gagarin 205
Κώστας Τουρνάς

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54).

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τη ζωή μουσικός.

Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας» τραγούδια... από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας, όχι «τότε», αλλά τώρα και πάντα.

Τα πρώτα βήματα του με τους Poll μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Από τα "Απέραντα Χωράφια" και το "Άνθρωπε Αγάπα", μέχρι το "Κλέβει Ο Καιρός" και το "Τουρνάς '11", ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση.

́Η πορεία του είναι γνωστή σε όλους: αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα, την πορεία ενός πρωτοποριακού καλλιτέχνη που επηρέασε ολόκληρο το σύγχρονο τραγούδι.

Στίς εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του με τα αμέτρητα αγαπημένα (και εμβληματικά) κομμάτια και τη συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών. Στις 29 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά, ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin 205, ενός απολύτως rock χώρου, για ένα ηλεκτρικό, rock live που θα αποδείξει ότι τα ωραία κομμάυια παραμένουν πάντα μοντέρνα.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET