Ο Justin Vernon των Bon Iver επιτίθεται στην Beyonce

«Μην παίρνεις δύο εκατομμύρια από την Pepsi και μετά το παίζεις πρότυπο για κοριτσάκια»

25/09/2016 @ 19:08

Σε συνέντευξη που έδωσε στην The Guardian, ο Justin Vernon των Bon Iver κατηγόρησε τους super star καλλιτέχνες που χρηματοδοτούν την καριέρα τους από πολυεθνικούς κολοσσούς.

Θέτοντας ως παράδειγμα την Beyonce, δήλωσε το εξής: «Για παράδειγμα, θα προτιμούσα η Beyonce να μην έκανε περιοδεία για την Pepsi. Μην παίρνεις δύο εκατομμύρια δολάρια από την Pepsi και μετά το παίζεις πρότυπο για κοριτσάκια. Μην το κάνεις αυτό. Αυτά τα πράγματα με εξαγριώνουν. Και αισθάνομαι ότι δεν φοβάμαι να μιλήσω γι' αυτά.»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Justin Vernon μίλησε για τον τρίτο δίσκο των Bon Iver που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, τη συνεργασία του με τον Kanye West και τον James Blake και το όραμά του να σπάσει τον κλασικό κύκλο του καλλιτέχνη «κυκλοφορία δίσκου-περιοδεία-συναυλίες σε στάδια-προώθηση».

Ο Vernon είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κάτι παρόμοιο με αυτό που κατηγορεί την Beyonce σήμερα, όταν είχε πάρει μέρος στη διαφημιστική καμπάνια της Bushmills το 2011 και η Avalanches δεν δίστασαν να τον στοχοποιήσουν γι' αυτήν του την επιλογή. Σε συνέντευξή του το 2015, ο Vernon παραδέχτηκε πως τελικά μετάνιωσε για τη συμμετοχή του σε εκείνη την καμπάνια.

Σημείωσε πως χάρη σε αυτά τα λεφτά κατάφερε να φτιάξει και να εξοπλίσει το προσωπικό του στούντιο και πως αγαπάει την Bushmills επειδή την αγαπούσε και ο πατέρας του. Αλλά, «δεν παύει να είναι μια μεγάλη εταιρεία και καμιά φορά ξεχνάς ότι δεν νοιάζονται πραγματικά γι' αυτό που κάνεις. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι άσχημα λίγο αργότερα. Δεν λέω κακά λόγια συγκεκριμένα για την Bushmills, αλλά το μετανιώνω.»

  • SHARE
  • TWEET