Ο Bruce Dickinson σερβίρει μπύρα σε τοπική pub!

Γιατί ...απλά βρέθηκε εκεί τριγύρω

22/10/2016 @ 11:34

Ο Bruce Dickinson εξέπληξε τους θαμώνες ενός rock club στην Ουαλία όταν βρέθηκε πίσω από την μπάρα και ξεκίνησε να σερβίρει μπύρες!

Ο Dickinson επισκέφτηκε το Fuel Rock Club στο Cardiff για να τσεκάρει την τελευταία μπύρα που προστέθηκε στον κατάλογό του, την καινούργια μπύρα των Iron Maiden, Trooper Red 'N' Black!

Ο κορυφαίος τραγουδιστής βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Ουαλίας για να δει τους Shvpes (η μπάντα του γιου του, Griff) και αποφάσισε να δοκιμάσει τη νέα μπύρα στο Fuel Rock Club. Ωστόσο, αντί να την πιεί, ξεκίνησε να σερβίρει όποιον παρήγγελνε την Trooper Red 'N' Black!

Ο ιδιοκτήτης της pub, Rob Toogood, είπε στο Wales Online:

«Όταν τον είχα πετύχει στα παρασκήνια σε μια συναυλία στην Βαρκελώνη μου είχε πει να τον ενημερώσω όταν θα έχω τη νέα μπύρα και υποσχέθηκε ότι θα γέμιζε μερικά ποτήρια για εμάς. Ο γιος του, Griff, έπαιζε απέναντι με τους Shvpes οπότε μαντέψαμε πως μπορεί να περνούσε. Έμεινε σχεδόν όλη τη νύχτα, κάνοντας χαβαλέ, μιλώντας και βγάζοντας φωτογραφίες με τους οπαδούς. Όταν τον ρώτησα αν θέλει αν του φτιάξω ένα απομονωμένο σημείο να αράξει, μου απάντησε 'γιατί; δεν είμαι η Kim Kardashian!'.»

  • SHARE
  • TWEET