Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Gus G στην ΕΡΤ2

Το «Gus G.: Life Through Fire» του σκηνοθέτη Θανάση Τσαουσόπουλου θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη

29/11/2017 @ 14:36

Η εκπομπή «Close up» είναι μια νέα σειρά δημιουργικών ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2, που αναφέρονται στο έργο και στη ζωή Ελλήνων δημιουργών, καλλιτεχνών, επιστημόνων, αλλά και απλών ανθρώπων που συμβάλλουν -καθένας με το δικό του τρόπο- στη συγκρότηση της συλλογικής μας ταυτότητας.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στις 20:00, θα προβληθεί το Α' μέρος του «Gus G.: Life Through Fire», αφιερωμένο βέβαια στον Κώστα Καραμητρούδη.

Στο ντοκιμαντέρ  του σκηνοθέτη Θανάση Τσαουσόπουλου, που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη, παρακολουθούμε την πορεία του διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικού Gus G. σε ένα ταξίδι εφτά χωρών και τριών ηπείρων. Τον ακολουθούμε στην περιοδεία του με την μπάντα του, τους Firewind, αλλά και το solo project του σε φεστιβάλ και σε θρυλικούς χώρους, όπως το περίφημο «Whisky A Go Go» στο Λος Άντζελες.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν οι γονείς του, η σύζυγός του, δημοσιογράφοι, στελέχη δισκογραφικών εταιρειών, μουσικοί όπως οι Μπάμπης Κατσιώνης, Πέτρος Χριστοδουλίδης, Henning Basse (Firewind), Μάριος Ηλιόπουλος (Nightrage), Warrel Dane (Nevermore, Sanctuary), Michael Amott (Arch Enemy), μέλη του συγκροτήματος Vicious Rumors και βέβαια οπαδοί απ’ όλο τον κόσμο.

  • SHARE
  • TWEET