Οι Καναδοί Nomeansno ανακοινώνουν την απόσυρσή τους

Μια από τις πλέον επιδραστικές μπάντες του punk rock «κλείνει τον κύκλο της»

26/09/2016 @ 11:13

Μια από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στην ιστορία της Victoria, οι Nomeansno, ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους, κλείνοντας μια καριέρα τεσσάρων δεκαετιών στη Καναδική punk μουσική σκηνή.

Όπως ανέφεραν στο προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook «η προσωρινή απόσυρση από τα μουσικά δρώμενα, γίνεται επίσημα μόνιμη».

«Αναρίθμητα μίλια, γύρω στα 2000 shows, πολύ μουσική και πολύ περισσότερες  …μπύρες. Ένα ευχαριστώ δεν μπορεί είναι αρκετό για όλους εσάς», έγραψε ο ντράμερ John Wright, συνιδρυτής της μπάντας μαζί με τον μπασίστα αδερφό του Rob Wright.

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνουμε την απόσυρση των Nomeansno», ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Το συγκρότημα ηχογραφούσε κυρίως στο δικό του δισκογραφικό label, Wrong Records, με το ντεμπούτο τους single "Look, Here Come the Wormies" να κυκλοφορεί το 1980. Η πλέον παραγωγική περίοδο της μπάντας περιλαμβάνει τα άλμπουμ "Sex Mad" του 1986, "Small Parts Isolated and Destroyed" του 1988 και "Wrong" του 1989, με το τελευταίο να θεωρείται η κορυφαία τους στιγμή.

Την περσινή χρονιά οι Nomeansno εισήχθησαν στο Hall of Fame των Western Canadian Music Awards.

Να θυμίσουμε επίσης, πως ο ντράμερ των Nirvana και frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, σε συνέντευξη στο Rolling Stone συμπεριέλαβε στη λίστα με τα 10 αγαπημένα του τραγούδια το "It’s Catching Up", των Καναδών.

Θυμηθείτε εδώ το "It’s Catching Up" των Nomeansno.

  • SHARE
  • TWEET