Ο Noel Gallagher παίρνει συνέντευξη από τον Pep Guardiola (video)

O νέος προπονητής της Manchester City δίνει συνέντευξη στον συνθέτη τον Oasis

05/07/2016 @ 12:41

O Noel Gallagher των Oasis έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πήρε συνέντευξη από τον νέο προπονητή της Manchester City, Pep Guardiola.

Ο Guardiola έγινε, επίσημα, «αφεντικό» της Manchester City τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα εγκαταλείψει την Μπάγερν Μονάχου για το Μάντσεστερ.

Σε μια «χορταστική» συνέντευξη ο Guardiola παραδέχθηκε πως η Premier League είναι ένας «αχαρτογράφητος τόπος» γι’ αυτόν. Ο πρώην προπονητής της Barcelona είπε στον Gallagher:

«Θα πρέπει να σκεφτώ και να μάθω πως θα παίξουμε. Αλλά όπως έμαθα στην Γερμανία, με αντίστοιχο τρόπο θα προσπαθήσω και εδώ παρ’ όλες τις διαφορές και τις δυσκολίες. Θα προσαρμοστώ».

Στην «προβοκατόρικη» ερώτηση του Gallagher σε σχέση με τον αγγλικό τύπο και τους τρόπους με τους οποίους σκέφτεται να χειριστεί τους δημοσιογράφους, ο Pep δήλωσε με νόημα:

«Όταν χάνεις και ο κόσμος σου ζητάει εξηγήσεις με άκομψο τρόπο, μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις με τον σωστό τρόπο. Αλλά ζούσα στην Ισπανία όπου οι άνθρωποι είναι εντελώς τρελοί».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Pep Guardiola στον Noel Gallagher.

  • SHARE
  • TWEET