Nikki Sixx: «Όχι, οι Motley Crue δεν επανενώνονται!»

Γιατί αναγκάζεται να σχολιάσει άρθρο σατυρικής ιστοσελίδας;

01/05/2017 @ 14:09

Ο Nikki Sixx απέρριψε ως ανυπόστατο ('bullshit', επί λέξει) ένα ηλεκτρονικό δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι οι Mötley Crüe δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό.

Ο Sixx αναγκάστηκε, όπως φαίνεται, να σχολιάσει άρθρο που αρχικά φιλοξενήθηκε στο MediaMass (σατυρική ιστοσελίδα που δεν δημοσιεύει πραγματικά ρεπορτάζ), το οποίο άρθρο και υποστήριζε ότι το συγκρότημα «επιτέλους επέστρεψε στο στούντιο και εργάζεται πάνω στο άλμπουμ που θα αποτελέσει επιστροφή στις ρίζες του».

Το «ρεπορτάζ» μάλιστα έμπαινε σε λεπτομέρειες όπως ότι «οκτώ νέα τραγούδια έχουν ήδη ηχογραφηθεί» και πως «οι Mötley Crüe φημολογείται ότι σχεδιάζουν παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει στο τέλος του 2018».

Μετά από την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου άρθρου του MediaMass από πολλά μέσα, συμπεριλαμβανομένου ραδιοφωνικού σταθμού του Τέξας, ο Sixx έκρινε σκόπιμη μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία θα ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Έγραψε: «Ραδιοφωνικός σταθμός πρόσφατα πόσταρε ένα βλακώδες άρθρο που το αναπαράγει ο Τύπος, μιας και μόνο αυτά θέλει... ΘΛΙΒΕΡΟ. Οι Mötley δεν επανενώνονται... Εύχομαι ο Τύπος να διέθετε μεγαλύτερη αξιοπιστία και να μην έπαιζε με τα αισθήματα του κοινού... Τα πάντα για να κάνουν κάποιον να κλικάρει το site τους ώστε να πουλήσουν καμιά διαφήμιση... ΘΛΙΒΕΡΟ... Ο Τύπος υποτίθεται αναφέρει τα νέα, δεν κατασκευάζει κουτσομπολιά και τα διαδίδει...».

Το 2015, οι Mötley Crüe ολοκλήρωσαν την ύστατη περιοδεία τους "The Final Tour", κλείνοντας τα βιβλία μιας εμβληματικής καριέρας με 164 συναυλίες σε 72 αγορές και κέρδη πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο τελευταίος studio δίσκος των Mötley Crüe είναι το "Saints Of Los Angeles" του 2008, που ακολουθήθηκε από την συλλογή "Greatest Hits", το 2009.

  • SHARE
  • TWEET