Νεκρός ο μάνατζερ Aerosmith, Def Leppard και Eagles

Ο Howard Kaufman είχε στο παρελθόν εκπροσωπήσει και τους Michael Jackson, Fleetwood Mac, Chicago, Lenny Kravitz και Chris Isaak

21/01/2017 @ 14:17

Ο Howard Kaufman, του οποίου η πολυετής καριέρα στην μουσική βιομηχανία έχει να επιδείξει συνεργασίες με αστέρες της μουσικής όπως οι Eagles, ο Stevie Nicks, οι Aerosmith και οι Def Leppard, απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.

Αν και η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει έως τώρα γνωστή, ο κατά καιρούς συνεργάτης του Irving Azoff είχε αναφέρει ότι ήταν ασθενής για αρκετό καιρό.

Οι Aerosmith απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα μάνατζερ, με ανάρτησή τους στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Ο Kaufman και ο Azoff δημιούργησαν μαζί την Front Line Management το 1974, στης οποίας το roster κατάφεραν να συμπεριλάβουν τους Eagles, τον Steely Dan και τον Jimmy Buffett

Εννέα χρόνια μετά, ο Azoff αποχώρησε για να γίνει πρόεδρος της MCA Records, όπου και παρέμεινε μέχρι το 1989, και ο Kaufman συνέστησε την HK Management. Το 2005 οι δυο τους ενώθηκαν εκ νέου και το 2008 πούλησαν την φίρμα στην Ticketmaster.

Ανά τα χρόνια, ο Kaufman έχει επίσης εκπροσωπήσει τον Chris Isaak, τους Fleetwood Mac, τους Chicago, τον Lenny Kravitz αλλά και τον Michael Jackson.

  • SHARE
  • TWEET