Το "Muse: Drones World Tour" έρχεται στα Village Cinemas

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο

22/05/2018 @ 13:11

Μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία στην καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα των τελευταίων ετών!

Οι Muse, έρχονται αποκλειστικά στα Village Cinemas, στο πλαίσιο της φουτουριστικής περιοδείας τους, "Drones World Tour", που διήρκησε ένα χρόνο, συμπληρώνοντας 130 live εμφανίσεις!

Κλασικά κομμάτια των Muse, όπως το "Psycho", "Madness", "Uprising", "Plug In Baby", "Supermassive Black Hole" και "Knights Of Cydonia", θα είναι μερικά από αυτά που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της προβολής.

Ένα ντοκιμαντέρ της ροκ μουσικής, στις οθόνες των Village Cinemas!!!

Όσοι δεν πρόλαβαν να ζήσουν την εμπειρία αυτής της συναυλίας με τα ειδικά εφέ, τα Drones που κινούνταν πάνω από τη σκηνή, τα LEDs και τα Lasers θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Μεταμοντέρνα σκηνικά, που είδαμε πρώτη φορά σε live, τώρα στα Village Cinemas και συγκεκριμένα στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης και στα Village Cinemas στον Βόλο.

Στην Αθήνα οι προβολές θα γίνουν αποκλειστικά στη state-of-the-art αίθουσα Vmax Sphera, σε ποιότητα εικόνας 4K και με ειδικό Light Show καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής!

12/7 Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Βόλος
20/7 Αθήνα

villagecinemas.gr

Muse Drones World Tour Village Cinemas

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET